måndag 12 november 2007

Äntligen!

...en ledig förmiddag :) ..känns som värsta lyxen!

Var i Kiruna och spelade med liveband i helgen. Vilket ös, vilket drag, vilket gäng! Publiken stod upp på stolarna och skrek och tjoade!! Det var verkligen roligt! Ett stort tack till vår fantastiska publik!
Det var jättekul att sjunga till livemusik. En helt annan känsla. Tack killar :)

Det var oxå världens mysigaste och kraftigaste snöfall när vi var där. Det kom säkert mer än 2 dm snö!! Hela Kiruna såg ut som ett julkort.

Kollade just mitt shema *skratt*
Må: 14-19 Sångelever
Ti: 9-19 Stadium
On: 9-21 Stadium + Yogaklass
To: 8-17 Stadium (+ 1 timma elev varannan vecka)
Fre: Gig eller Stadium 8-17
Lö: Gig eller Stadium 10-15
Sö: 14-21 Sångelever

..nä nu ska jag gå och piffa till mig och kila iväg till mina elever.

3 kommentarer:

Jenny. sa...

Shit pommes vad roligt!! :) Hur känns det att köra show live egentligen? Vi kommer köra singback och sedan cover med band efteråt, men det kommer bli skitkul :) Såg på morsans blogg att det var värsta vintern i Gve också, fattar noll. Hinner liksom inte med...

Helena sa...

Det var skitroligt, men jävligt ovant.. man var ju helt plötsligt tvungen att tänka på hur många takters intro det är, vilken tonart man ville ha och om det var nå´t solo någonstans + att det ju inte ligger några feta stämmor och backar upp.. även om killarna var riktigt tajta på stämor :)

Blomster sa...

Kul med en härlig spelning! Kommer ni spela nåt här i Umeå framöver? Det skulle vara kul att se er, såg dig förresten på regionala nyheterna! Ha det gott! kram